1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η επιχείρηση «Λεωνίδας Κοντοδήμος» δραστηριοποιείται στον τομέα λιανικού εμπορίου αθλητικών είδων μέσω φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος κάνοντας χρήση τoυ brand «NGR SPORTSHOP». Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζετε όταν χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους nrg-sportshop.com https://nrg-sportshop.com/ (εφεξής οι «Δικτυακοί Τόποι»). Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί με την «Λεωνίδας Κοντοδήμος».

2. ΠΟΙΑ Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε και ΠΟΤΕ

Η «Λεωνίδας Κοντοδήμος»  ζητά να της υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς της επιχείρησης, ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας σύστημα, πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο, πληροφορίες όπως η διεύθυνση email σας, την οποία εισάγετε κατά την εγγραφή στον ιστότοπο, πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπο—για παράδειγμα, το όνομα σας, οι φωτογραφίες προφίλ, το φύλο, η ημερομηνία γέννησης, η προσωπική σας κατάσταση, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σας και πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση σας, πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/η των ενημερωτικών δελτίων, πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση υπηρεσιών στον ιστότοπο, πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε, πληροφορίες σχετικές με τις αγορές σας, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικά σας αριθμό, τη διεύθυνση του email σας και της πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο με την πρόθεση της δημοσίευσης στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας τις πληροφορίες προφίλ σας και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας, πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με την επιχείρηση μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata), οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία στέλνετε στην επιχείρηση.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies και τα Pixel Tags αυτής της πολιτικής απορρήτου.

GOOGLE ANALYTICS

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics στον ιστότοπό μας για ανώνυμη αναφορά χρήσης ιστότοπου. Έτσι, δεν αποθηκεύονται εξατομικευμένα δεδομένα. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics που παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο: Google Analytics Opt-out.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Επαλήθευση / αναγνώριση του χρήστη κατά τη χρήση του ιστότοπου.;
  • Παροχή τεχνικής βοήθειας
  • Αποστολή ενημερώσεων στους χρήστες μας με σημαντικές πληροφορίες για ενημέρωση σχετικά με νέα / αλλαγές.
  • Έλεγχος της δραστηριότητας των λογαριασμών προκειμένου να αποφευχθούν δόλιες συναλλαγές και να διασφαλιστεί η ασφάλεια
  • πάνω από τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας.
  • Προσαρμόστε τον ιστότοπο για να κάνετε την εμπειρία σας πιο προσωπική και ελκυστική.
  • Εγγύηση της συνολικής απόδοσης και των λειτουργιών διαχείρισης ομαλά.
3. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Οι σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο, όπως βίντεο YouTube, για παράδειγμα. Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν επισκεφθήκατε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookie, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε:

FACEBOOK

Η προσθήκη σελίδας Facebook χρησιμοποιείται για την εμφάνιση του χρονοδιαγράμματος του Facebook στον ιστότοπό μας. Το Facebook έχει τις δικές του πολιτικές cookie και απορρήτου για τις οποίες δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Δεν υπάρχει εγκατάσταση cookie από το Facebook και η IP σας δεν αποστέλλεται σε διακομιστή Facebook έως ότου συναινέσετε σε αυτόν. Δείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ: Facebook Privacy Policy .

TWITTER

Χρησιμοποιούμε το Twitter API για να εμφανίσουμε το χρονοδιάγραμμα των tweets μας στον ιστότοπό μας. Το Twitter έχει τις δικές του πολιτικές cookie και απορρήτου για τις οποίες δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Η IP σας δεν αποστέλλεται σε διακομιστή Twitter έως ότου συναινέσετε σε αυτόν. Δείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ: Twitter Privacy Policy .

YOUTUBE

Χρησιμοποιούμε βίντεο YouTube ενσωματωμένα στον ιστότοπό μας. Το YouTube έχει τις δικές του πολιτικές cookie και απορρήτου για τις οποίες δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Δεν υπάρχει εγκατάσταση cookie από το YouTube και η IP σας δεν αποστέλλεται σε διακομιστή YouTube έως ότου συναινέσετε σε αυτόν. Δείτε την πολιτική απορρήτου τους εδώ: YouTube Privacy Policy.

4. COOKIES και Pixel Tags

To nrg-sportshop.com συλλέγει πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, από το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε χρήση των Δικτυακών Τόπων μας. Χρησιμοποιείται ποικιλία μεθόδων, όπως cookies και ετικέτες pixel, για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται (i) η διεύθυνση IP σας, (ii) ο μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός cookies σας, πληροφορίες για τα cookies σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, (iii) μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπο συσκευής, (iv) τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, (v) λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, (vi) χώρα και ζώνη ώρας, (vii) προηγούμενες επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους, (viii) πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις, και (ix) χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL.

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τη χρήση των Δικτυακών Τόπων της από τους πελάτες της, καθώς και για να κατανοήσει τις προτιμήσεις τους. Αυτό της επιτρέπει να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της και να βελτιώνει τη διαδικτυακή τους εμπειρία. Χρησιμοποιεί επίσης cookies για να αποκτήσει συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση και αλληλεπίδραση με διαδικτυακούς τόπους, να εντοπίσει τάσεις και να αποκτήσει στατιστικά στοιχεία έτσι ώστε να μπορεί να βελτιώσει τους Δικτυακούς Τόπους της.

Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας μέσω του Δικτυακού Τόπου της επιχείρησης ή επικοινωνώντας με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω.

5. ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα σας

Η «Λεωνίδας Κοντοδήμος» χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για την παροχή στοιχείων για τους Δικτυακούς Τόπους, τα Apps και τις Υπηρεσίες που ζητάτε.

Όταν χρησιμοποιείτε τους Δικτυακούς Τόπους και Apps της επιχείρησης, η επιχείρηση χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχει το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον δικτυακό τόπο ή συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια, η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες επικοινωνίας που δίνετε για να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την αγορά, την εκδήλωση ή την προωθητική ενέργεια. Αν επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών της επιχείρησης, η επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής, ή το προϊόν που αγοράσατε, για να σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα στοιχεία στους Δικτυακούς Τόπους της επιχείρησης, ίσως χρειαστεί να παρέχετε στo πρόσθετα δεδομένα ή επιπλέον συναίνεση για τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων με ορισμένο τρόπο.  Για παράδειγμα προκειμένου να μοιραστείτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως χρειαστεί να παράσχετε τα στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις της επιχείρησης, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης.

Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνονται προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις της επιχείρησης  και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

Η επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε για να σας στείλει ενημερώσεις μάρκετινγκ σχετικά με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες της, όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο (εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητείται η συναίνεσή σας για να σας αποσταλθούν πληροφορίες μάρκετινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχετε στην επιχείρηση, καθώς και τις πληροφορίες από άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης – όπως η χρήση σας των Δικτυακών Τόπων της επιχείρησης, οι επισκέψεις ή αγορές που πραγματοποιείτε στο nrg-sportshop.com, η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς- για την εξατομίκευση της επικοινωνίας της επιχείρησης μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Για να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης.  Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, η επιχείρηση χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών για να βελτιωθεί η εμπειρία σας ως χρήστη, για να βοηθηθεί στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστεί τους Δικτυακούς Τόπους και Apps της.

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, της επιχείρησης ή τρίτων.

Μπορεί επίσης η επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης της, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία.

Για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης.

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των Δικτυακών Τόπων, Apps και Υπηρεσιών της για να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.  Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων από τους επισκέπτες των δικτυακών τόπων της, με σκοπό να κατανοήσει καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών προϊόντων στις «βιτρίνες» των ηλεκτρονικών καταστημάτων της.

Άλλοι σκοποί: Μπορεί επίσης η επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχει ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγει τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζει τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

6. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων

Κοινοποίηση από τη «Λεωνίδας Κοντοδήμος»

Η «Λεωνίδας Κοντοδήμος» κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με:

Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του nrg-sportshop.com, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων της, διανομή email και sms, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών του nrg-sportshop.com, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων.  Όταν χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτει συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps της επιχείρησης και των πολιτικών της, (iii) προστασία της επιχείρησης από αξιώσεις τρίτων, και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη)

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρονται προσωπικά δεδομένα που διαθέτει η επιχείρηση σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων της (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, απόσχισης κλάδου, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

7. ΠΟΙΟΣ είναι Υπεύθυνος για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων;

Υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με αυτή την πολιτική απορρήτου είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Λεωνίδας Κοντοδήμος» που εδρεύει στην Πατρα επί της στην οδό Αγίου Ανδρέου 174, Πάτρα email: info@nrgsports-patras.gr τηλ: 2610223316, Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε εσείς συναινέσει.

Οι εκτελούντες επεξεργασία των δεδομένων σας βρίσκονται εντός της ΕΕ και δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Η «Λεωνίδας Κοντοδήμος»  έχει λάβει κάθε αναγκαίο τεχνικό και οργανωτικό μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο.

8. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ των προσωπικών δεδομένων σας

Η επιχείρηση διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσει τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός εάν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών, άλλως για όσο διάστημα επιθυμείτε να έχετε λογαριασμό στο nrg-sportshop.com. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, η επιχείρηση μπορεί να διατηρεί αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθεί με τις νομικές της υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για τυχόν λόγους παροχής εγγύησης).

9. ΕΡΓΑΛΕΙΑ για να Ρυθμίσετε Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε

Κατά τη χρήση των Δικτυακών Τόπων της επιχείρησης, η «Λεωνίδας Κοντοδήμος» παρέχει επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνει τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές.

Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.  Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών.  Η Λεωνίδας Κοντοδήμος σας ενθαρρύνει να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.

10. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των Προσωπικών σας Δεδομένων

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας.

Διεθνής μεταφορά δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει (ή επεξεργάζεται) η επιχείρηση στο πλαίσιο των Δικτυακών Τόπων και Apps της θα αποθηκεύονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες εντός Ε.Ε. Μερικοί από τους παραλήπτες των δεδομένων με τους οποίους το nrg-sportshop.com μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των προσωπικών δεδομένων σας.

11. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής: (i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, (ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα) (iii) διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή (iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο, (v) εναντίωσης και αντίταξης στην επεξεργασία, (vi) ανάκλησης της συγκατάθεσης σας. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα, καθώς ενδέχεται λ.χ. να περιορίζονται από την φορολογική νομοθεσία και (vii) δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (https://www.dpa.gr/).  Σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Για την άσκηση οιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω.

Επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing

Αν έχετε λογαριασμό στο nrg-sportshop.com, μπορείτε  να επιλέξετε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing τoυ nrg-sportshop.com. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε να μη λαμβάνετε επικοινωνίες marketing ζητώντας τη διαγραφή σας από τις λίστες email και sms.  Για την άσκηση οιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω.

12. ΧΡΗΣIMΟΠΟΙΩΝΤΑΣ Δικτυακούς Τόπους και Apps τoυ nrg-sportshop.com  προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων

Αν επιλέξετε να κάνετε χρήση της αλληλεπίδρασής σας με τo nrg-sportshop.com σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, τα δεδομένα που παραμένουν εκεί διέπονται από τις πολιτικές που ισχύουν στις εν λόγω πλατφόρμες.

Οι Δικτυακοί Τόποι και Apps της επιχείρησης μπορεί να παρέχουν συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους και Apps (τρίτων) για δική σας ευχέρεια ή πληροφόρηση. Οι συνδεδεμένοι δικτυακοί τόποι και Apps διαθέτουν τις δικές τους ειδοποιήσεις ή πολιτικές απορρήτου, τις οποίες συνίσταται θερμά να διαβάσετε. Στον βαθμό που η επιχείρηση δεν κατέχει ούτε ελέγχει τυχόν συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους ή Apps, δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους, ούτε για οποιαδήποτε χρήση των δικτυακών τόπων ή Apps ούτε για τις πρακτικές απορρήτου των δικτυακών τόπων ή Apps.

13. ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Μερικές φορές μπορεί να καταστεί απαραίτητο ή επιθυμητό το nrg-sportshop.com, για νομικούς σκοπούς, να δημοσιεύσει τις πληροφορίες σας ως απάντηση σε αίτημα από κυβερνητική υπηρεσία ή από ιδιώτες δικαστές. Συμφωνείτε ότι ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε τρίτο μέρος όπου πιστεύουμε, με καλή πίστη, ότι είναι επιθυμητό να το πράξουμε για σκοπούς πολιτικής αγωγής, ποινικής έρευνας ή άλλου νομικού ζητήματος. Σε περίπτωση που λάβουμε μια κλήτευση που επηρεάζει το απόρρητό σας, ενδέχεται να επιλέξουμε να σας ειδοποιήσουμε για να σας δώσουμε την ευκαιρία να υποβάλετε μια πρόταση για να ακυρώσετε την κλήτευση, ή μπορεί να προσπαθήσουμε να την καταργήσουμε οι ίδιοι, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Μπορούμε επίσης να σας αναφέρουμε προληπτικά και να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτα μέρη όπου πιστεύουμε ότι είναι συνετό να το κάνετε για νομικούς λόγους, όπως η πεποίθησή μας ότι έχετε εμπλακεί σε δόλιες δραστηριότητες. Μας ελευθερώνετε από τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από ή σχετίζονται με την κοινοποίηση των πληροφοριών σας σε αίτημα από υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή από ιδιωτικούς διαδίκους.

Οποιαδήποτε διαβίβαση προσωπικών δεδομένων για νομικούς σκοπούς θα γίνεται μόνο σύμφωνα με τους νόμους της χώρας.

14. ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ στην Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησης

Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές της επιχείρησης μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσει να επικαιροποιήσει την πολιτική απορρήτου της, θα δημοσιεύσει τις αλλαγές στους Δικτυακούς Τόπους και Apps της. Αν πραγματοποιήσει ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλει προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσει τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνίσταται θερμά να διαβάζετε την πολιτική απορρήτου της επιχείρησης και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο του 2020.

Ενδέχεται να τροποποιούμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς. Όταν τροποποιούμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, θα ενημερώσουμε αυτήν τη σελίδα αναλόγως και θα σας ζητήσουμε να αποδεχτείτε τις τροποποιήσεις, προκειμένου να επιτρέπεται η συνέχιση της χρήσης των υπηρεσιών μας.

15. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και Σχόλια

Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.